GESCHIEDENIS VAN DER LINDEN & FAVRIL

Wij zijn niet enkel uw accountant. Naargelang uw behoefte en de richting die u uit wil met het bedrijf gaan wij op zoek naar oplossingen, werken wij pro-actief aan uw groeistrategie en denken wij vooruit naar de volgende stap die uw onderneming zal zetten en waken we over de financiële gezondheid van uw onderneming.

PAUL VAN DER LINDEN

Het kantoor werd gesticht door de heer Paul van der Linden einde jaren 40. Het kantoor was gevestigd te Herentals aan de Oude Geelsesteenweg 119. In eerste instantie was het vooral sociaal dienstbetoon.

Later ontwikkelde de activiteiten naar boekhouding en fiscaliteit. De eerste bediende was de dochter, Marcella. Ze stopte haar activiteiten bij de geboorte van de kinderen in 1966 en 1968.

ARTHUR FAVRIL

Arthur Favril, schoonzoon in spe, startte in 1960 het kantoor. Het kantoor verhuisde naar Sint Jobsstraat 261 in 1965. Niet veel later werd de eerste computer aangekocht, dit ongeveer in de beginjaren 70. Door uitbreiding in 1980 kwam er een bijkomend kantoor op nummer 259.

GERALD FAVRIL

In 1991 trad (klein)zoon Gerald toe tot het kantoor.  28 jaar later is de heer Gerald Favril nog steeds de motor van zijn kantoor onder begeleiding van een enthousiast en ervaren team.

Back to top